• English
  • Română
  • Deutsch

Echipa noastră

Faptul că avem succes într-o industrie extrem de dinamică se datorează mai ales oamenilor. RAP Tronic a crescut o dată cu echipa sa de ingineri, tehnicieni și experți în diverse sectoare (vânzări, marketing, achiziții, resurse umane, financiar) care împărtășesc aceeași pasiune pentru inginerie și management de proiect.

Bogdan Urdea

Engineering Director


Convinși că simplitatea încurajează deciziile educate și generează rezultate valoroase, misiunea personală a lui Bogdan este de a inspira oamenii să acționeze în mod eficient și entuziast.

bogdan.urdea@rap-group.ro
+40 726.222.843

Claudia Popa

Financial Director


Claudia este foarte competentă în domeniul finanțelor și oferă încrederea că vom continua să avem succes, cu rezultate financiare solide.

claudia.popa@rap-group.ro
+40 744.540.968

Sorin Gherghel

Director General


Sorin este convins că obiectivul nostru este de a trata fiecare proiect ca fiind unic, realizând lucruri extraordinare pentru clienții, colegii, partenerii și comunitățile noastre.

sorin.gherghel@rap-group.ro
+40 736.354.232

Miodrag Tomici

Business Development Manager


Miodrag este o persoană de acțiune cu o cunoaștere și experiență tehnică solidă într-un mediu multinațional. Atitudine și comportament pozitive, preluând mereu responsabilitatea pentru acțiunile sale.

miodrag.tomici@rap-group.ro
+40 733.007.628

Daniel Faina

Director de Vânzări


Daniel are mentalitate antreprenorială. El caută continuu oportunități de a servi mai bine partenerii noștri și de a ne diferenția de concurență.

daniel.faina@rap-group.ro
+40 728.108.622

Monica Brătucu

Director achiziții


monica.bratucu@rap-group.ro
+40 725.533.329

Radu Grigore

HR Director


Radu colaborează cu persoanele cheie din diferite departamente pentru a stimula implicarea, moralul și performanța angajaților într-un mediu care se confruntă cu schimbări organizatorice externe și interne.

radu.grigore@rap-group.ro
+40 724.541.432

Iulian Grama

Buyer


Iulian lucrează în permanență cu furnizorii și managerii de proiect pentru a găsi cele mai bune clauze privind prețurile, termenele de livrare și cele de plată. El ajută departamentele de ofertare și proiectare cu propuneri comerciale sau tehnice.

Crina Titilincu

Helpdesk


Întotdeauna zâmbitoare și optimistă, Crina îi molipsește pe toți din jur cu atitudinea și energia ei.

Robert Porumboiu

Manager SoftOne Project


Robert este programator, iar dacă vrei ca un lucru să fie făcut rapid și bine, cere-i să rezolve problema. Dacă nu găsește o soluție, este deschis la idei noi și nu se va opri până nu găsește o cale de a răspunde nevoilor tale.

Mihaela Gyorgy

PMO


Bine organizată și implicată, Mihaela înțelege că succesul poate fi atins numai prin stabilirea de obiective, prin planificare și lucrând cu pasiune și perseverență. Ea este entuziasmată cu privire la munca pe care o desfășoară pe proiecte și ține echipa unită.

Florin Foica

Project Manager


Cu mentalitatea de a gândi întâi rezolvarea unei probleme și apoi de a o implementa rapid, Florin conduce departamentul nostru de producție pe baza disciplinei proprii și a onestității.

Cosmin Solomon

Project Engineer


Dorința lui Cosmin este de a simplifica lucrurile complicate. El crede că aproape totul este posibil și depune efort în a demonstra asta.

Radu Josu

Project Engineer


Radu observă în mod direct implicațiile designului tehnic în managementul de proiect și mai apoi în rezultatele clientului.

Ștefan Tompea

Sales Engineer


Cu o putere foarte mare de concentrare și rapiditate, Ștefan este capabil să își folosească abilitățile de design în găsirea celor mai bune inovații tehnice pentru un viitor mai bun.

Viorel Dogaru

Project Engineer


Motivat de inovație și creativitate, respectând oamenii și mediul înconjurător, Viorel modelează lumea din jurul său folosind designul ca mod de exprimare.

Ciprian Maftei

Project Manager


Ciprian își administrează proiectele cu sârguintață și dedicare, asigurând o comunicare eficientă cu toți cei implicați. El își îmbunătățește în mod constant aptitudinile și competențele în calitate de Manager de Proiect.

Claudiu Botez

Program Manager


Cu o durată lungă de activitate în cadrul companiei, Claudiu a stabilit un standard ridicat de management al proiectelor. El se străduiește să îmbunătățească în mod constant standardele, abordând în același timp nevoile reale ale clienților.

Cristian Nicoară

Project Manager


Cristian are o experiență vastă într-un mediu multinațional. Noi valorificăm cunoștințele și experiența sa pentru a ne provoca și a ne îmbunătăți în mod constant performanța.

Ștefan Roșca

Project Manager


Cu o importanta experiență tehnică, Stefan și-a direcționat eforturile și determinarea în a-și duce la îndeplinire proiectele și a atinge obiectivele clienților. El poate să găsească soluții în situații aproape imposibile.

Adelin Chiva

Project Engineer Manager


Adelin crede că nu există nicio scurtătură sau o cale ușoară, ci doar oameni hotărâți să-și forțeze limitele pentru a reuși.

Bianca Pană

Sales Assistant


Bianca lucrează permanent cu echipa de vânzări pentru a asigura o comunicație cu clientul promptă și clară. Ea are experiență solidă în vânzări și marketing și este un membru de bază al echipei noastre.

Dragoș Mazăre

Sales Engineer


Dragoș este un inginer de vânzări cu experiență care se ocupă cu măiestrie de costuri, termene și calitate.

Alexandru Cociu

Sales Engineer Lead


Devotat, cooperant și proactiv, Alexandru, inginerul nostru de vânzări, conduce și gestionează în mod activ evaluarea soluțiilor tehnice pentru clienții noștri, asigurând întreținerea la cel mai înalt nivel și în conformitate cu cele mai bune practici a tuturor produselor și soluțiilor Raptronic.

Cătălin Crișan

Senior Buyer


Cătălin este un buyer priceput, cu mulți ani de experiență internațională în tranzacții complexe care implică negocieri, managementul lanțului de aprovizionare și logistică.

Radu Chiriac

Senior buyer


Într-un mediu de afaceri aflat în continuă schimbare, Radu aduce consecvență și seriozitate prin stăruință și răbdare, bunătate și integritate.

Laura Tanase

Buyer


Cristian Soare

Project Manager


Csaba Boros

Project Manager


Daniel Icatoiu

Project Engineer


Claudia Butnariu

Sales Engineer


Filipoaia Claudiu

Project Engineer


Nicu Andrei Claudiu

Automation Engineer


Aron Adrian

Electrical Project Engineer


Marius Ștefan

Sales Representative