• English
  • Română
  • Deutsch

Despre noi

RAP Tronic furnizează servicii complete de inginerie, caracterizate printr-un management de proiect impecabil și grad înalt de personalizare a soluțiilor.

RAP Tronic este compania principală a grupului de firme RAP Group. Specializarea sa constă în dezvoltarea și realizarea echipamentelor și tehnologiilor de proces pentru industria alimentară, chimică și farmaceutică. În peste 25 de ani de activitate, compania RAP Tronic a crescut constant. Activitatea sa s-a extins și diversificat prin implementarea unor proiecte de complexitate tehnică majoră. Compania a finalizat cu succes proiecte din diverse domenii, pe toate continentele, câștigând astfel o poziție de lider pe piața de specialitate.

Calitatea serviciilor este garantată prin întregul proces de producție, de la momentul intrării materiei prime în fabrică până la finalizarea procesului tehnologic.

EchipaStrategie

Elemente esențiale

FLEXIBILITATE

Fiecare nou proiect pe care îl implementăm este o oportunitate de dezvoltare. Vrem să înțelegem cât mai deplin și corect cerințele și provocările fiecărui proiect și căutăm să ne adaptăm la nevoile specifice ale clienului, fie că este vorba de soluții tehnice, termene de livrare, customizare sau costuri.

 

GRAD MARE DE CUSTOMIZARE

Nu livrăm rezultate identice. Entuziasmul nostru vine din dorința de a găsi răspunsuri personalizate pentru fiecare temă pe care o primim. Colaborăm îndeaproape cu clienții pentru a le înțelege nevoile și a le oferi soluții adecvate.

 

MANAGEMENT INTEGRAT DE PROIECT

Proiectele complexe implică mai multe departamente, mai mulți ingineri și tehnicieni, diferite limbaje și abordări profesionale. Noi gestionăm toate aceste aspecte, păstrând o privire globală asupra lucrurilor, atribuind sarcinile persoanelor potrivite, evaluând și minimizând riscurile.

 

ABORDARE MULTIDISCIPLINARĂ

De-a lungul anilor am acumulat experiența necesară pentru a analiza corect situațiile și a oferi răspunsuri pentru fiecare tip de problemă. Cu siguranță nu le știm pe toate, dar preferăm să căutăm mai departe atunci când alții ar abandona. Acceptăm provocările ridicate în fiecare stadiu al proiectului.